Dansen mellem det jordlige og det spirituelle

Rodfæstet og højtsvævende, et kursus for din psykosomatiske velvære

Hvem er du, når du hviler i dit indre selv?

I vores hverdag bliver vi nød til at stoppe op og fordybe os for en stund i stilhed for at finde ind i vores inderste selv. Men for nogle af os er det en lang vej til at falde til ro og tømme hovedet for det, vi påtager os om dagen.

Vi arbejder på en måde, der tilbyder en aktiv og kreativ tilgang til at falde til ro. I løbet af dagen finder du ind til dit inderste selv, der hvor du slapper af, der hvor du bliver stille, der hvor du hviler i dig selv.

Vi arbejder med kroppens selvregulerede kræfter for at afbalancere fysiske, følelsesmæssige ubalancer.

Dine sanselige fornemmelser lægger grundlaget for at arbejde  på en positiv og nærende måde, så er der plads til at lege og fylde op med positive erfaringer. At finde dine rødder giver ro, stilheden giver forbindelse til din indre kerne, og her åbner du op for den intuitive verden. Lovene ændrer sig.

Tilgangene baserer sig på Moving Cycle principper og giver et erfaringsorienteret indblik i metoden, som også kan anvendes for dig der arbejder procesorienteret med mennesker.

Tirsdag kl. 9 – 10:30 fortløbende
Ådalen Kursuscenter
Kyndeløse Strandvej 22,
4070 Kirke Hyllinge

Pris: Kr. 600 for 4 sessioner

Der er plads til 8 deltagere.

Medbring tæppe til eget brug.

TILMELDiNG

+45 27814588
Vis venligst din interesse ved at sende en SMS

Christine Caldwells ny bog om Bodyfulness er udkommet.

Bodyfulness, Somatic Practices for Presence, Empowerment, and Waking Up in This Life

Christine Caldwell, PhD; Shambala, Boulder 2018

Caldwell defines Awareness as a function of sensory and motoric processing, so that sensory awareness becomes one of our greatest allies in the work of moving toward bodyful states. Forword to Bodyfulness

Bodyfulness is a groundbreaking guide to principles and practices of somatic healing and personal empowerment presented by one of the fields leading academic and clinical practitioners. Forword to Bodyfulness