Bevidsthed og bevægelse – din indre vej til livet

En ressource-opbyggende udviklingsgruppe i bevægelse  

Ute Maria Lang, Bevægelsesorienteret Psykoterapeut og underviser

Velvære og tilfredshed i livet er ikke noget udefrakommende, det kommer indefra, og du er derfor selv nøglen til at skabe mere ro og glæde i dit liv. I de seneste år har der været stort fokus på, hvor meget den mentale tilstand betyder for det generelle velvære. Med bevægelsesorienteret Terapi går vi et skridt videre, og kobler den kropslige balance på.

Samspillet mellem krop og psyke styrker oplevelsen af sammenhæng, ro og livsglæde, og samtidig giver det mulighed for at få forløst nogle af de blokeringer, der spænder ben for, at du finder den ægte glæde og indre ro. At arbejde med positive følelser kan være lige så givende og healende, som at arbejde direkte med de problemer og udfordringer, der måtte være.

Vi fokuserer på at komme i kontakt med glæde og ro gennem bevægelsen. Det hjælper dig til at komme i kontakt med dine indre ressourcer, at samle energi og at komme i kontakt med spontanitet og fornyede kræfter.

Sådan forgår kurset

Grundkernen i bevægelsesorienteret terapi er at bruge dine sanser bevidst. Gennem dit åndedræt og dine langsomme bevægelser følger du kroppens fysiske reaktioner og skaber læring om blokeringer, traumer, angst og andet, der kan forhindre dig i at få det velvære og den livskvalitet, du ønsker.

Hver session indledes med en række guidede bevægelser, som træner og skærper din opmærksomhed og din bevidsthed om, at du selv kan styre processen. Du får værktøjer til at bremse op eller at vælge at undersøge en tilstand. Processen går derfor ikke hurtigere, end du kan følge med. Du bliver styrket i dine selviagttagende handlinger. Når kroppen i samspil med din indre kerne overtager ledelsen, løsnes blokeringer på en blid måde, og du får en forståelse for dine indre processer. Det er her, du kommer i kontakt med en dyb væren. Det er her, du finder din indre fred, og det er her, en klarhed åbner sig, og du bliver fyldt med glæde og overskud til at leve dit liv med mere selvtillid. Nu er det dig, som vælger livet.

 

Praktiske oplysninger

På grund af Coronakrisen tilbyder jeg kun enkeltsessioner efter aftale

Sted: Ådalen Kursuscenter, Kyndeløse Strandvej 22 i 4070 Kirke Hyllinge

Yderligere information og tilmelding på info@ulang.dk  . Efter tilmelding modtager du yderligere informationer om sted og betalingsmåde.

For at bestille en individuel session kontakt mig per telefon på +45 27 81 45 88.