Kom videre i livet – en ressource opbyggende gruppe for dig,

som er i krise, eller fanget i angst og utilfredshed.

Det er i vores krop, at vi mærker den sprogløse hjælpeløshed, angst eller ukontrollerbare vrede, som ikke vil vige. Har du ønske om at komme videre i dit liv, men hænger du fast i uløselige, vedblivende følelser og tanker uden at kunne handle på dine ønsker? Så er denne gruppe noget for dig.

Alt for ofte er vores opmærksomhed ved andres behov, vi glemmer at lytte til vores eng behov. Vi ignorerer de signaler fra vores krop som tyder på stress, utilfredshed eller mangel af at blive hørt.

I denne gruppe arbejder vi med vores opmærksomhed på kroppens reaktioner på dine behov. Det er vores krop som er vejviser for at finde vejen ud af hæmninger, smertefulde følelser og uønskede aggressioner. Det er et indre arbejde, hvor du lærer kroppens sprog, hvor du lærer at lytte til indre bevægelser, hvor du opøver at lytte og beskrive det, der sker i dig uden at bedømme det. Du skærper dine sanser for de indre ressourcer, som gør en positiv forskel og som mærkbart styrker dig. Du bliver iagttageren i dit liv!

Ind til den 15. janaur 2020 tilbyder jeg enkelt sessioner til half pris.

Ring til mig for at lave en aftale for en session I

Prana Yoga Studio i den lille Kirke på Kalundborgvej i Holbæk eller
Polaris Centret i Kirke Hyllinge

Du kan lave en aftale med mig på telefonen 27814588 eller per Email under info@ulang.dk